Ligger du inde med et godt råd?

 

Under overskriften Begynd altid på en onsdag udsendte jeg tidligere på ugen et nyhedsbrev med 6 tricks til at komme godt i gang efter ferien.

I nyhedsbrevet spurgte jeg mine kloge følgere, om de lå inde med et godt råd om, hvordan man kommer godt fra start efter en tiltrængte ferie. Og det gjorde de.

Wencke Bendsen gav for eksempel det her gode input omkring autosvar:

Jeg sætter altid en ekstra feriedag i mit autosvar. Så har jeg fred og ro til at kunne få ryddet op i min mailboks – så er der nemlig ingen, der forventer, at jeg er “på” direkte fra dag ét med lige netop deres mail/opgave. Min chef gør lidt af det samme før han tager på ferie og udenlandsrejser. Her sætter han autosvar på i en til to dage, før han er ude af afdelingen. For mit vedkommende giver det mig ro på den første dag efter ferien.

Johanne Louise sendte den her lille motivationsøvelse:

Skriv 3 ting ned som du værdsætter ved dit arbejde. F.eks.
– Jeg laver det,  jeg rigtig godt kan lide
– Jeg er stolt af, at jeg forsørger min familie
– Jeg har nogle skønne kollegaer

Lene Haar delte det her gode tip om kalenderbooking:

Book din kalender 1-2 dage afhængig af behov, hvor du gennemgår/forholder dig til dine mails og får planlagt opgaverne, der står i kø.

Hvis du har elektronisk kalender, som kollegerne har adgang til, kan alle se, at du er booket, og du kan selv tage stilling til, om du vil acceptere en mødeindkaldelse.

 

Tusind tak til Wencke, Johanne Louise og Lene for at dele jeres kloge og brugbare råd. Ligger du også inde med et råd om, hvordan man kommer godt i gang efter ferien, så del det med os i kommentarfeltet her nedenunder.

Velkommen tilbage fra ferie.
Og god arbejdsdag!

Sommerhilsner
Dorthe

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *