KRISTINE STACE, F. 1962

Mastercoach i personlig effektivitet
Coacher på dansk og engelsk

BOOK ET 1:1-FORLØB MED KRISTINE

Hvad er din baggrund

Jeg har 20 års erfaring inden for forretningsorienteret HR, de seneste 16 år som HR Direktør i forskellige datterselskaber i ROCKWOOL. Jeg har et solidt fundament og en omfattende HR-værktøjskasse, og jeg er at vant til at være tæt sparringspartner med ledelsen.

 

Hvorfor synes du, at personlig effektivitet er vigtigt?

Det er fordi man slet ikke kan undervurdere den ro i maven, det giver, når man erkender sit personlige fundament og ved hjælp af simple værktøjer kan se sig ud af de fleste stressede perioder i sit liv.

Jeg under alle mennesker at have den oplevelse, jeg har haft af afklarethed, da jeg gennemgik min egen mastercoach uddannelse og opdagede at alt kan opnås, så længe man sætter sig et mål, arbejder på at nå det – og efterfølgende gør det til en vane.

 

Hvordan vil du beskrive dig selv som coach

Jeg er en ”lytter” og en ”doer” – og på trods af min lange karriere er jeg ikke færdig med at lære om mennesker. Jeg brænder for coaching og den forskel, det kan gøre for andre.

Jeg er i besiddelse af en god portion menneskelig modenhed og har en stor personlig integritet. Derfor kan andre også mærke, at jeg er oprigtigt interesseret i dem og deres udvikling. Jeg stiller mig til rådighed, og jeg er åben over for alt, hvad der måtte komme min vej.

Jeg er resultatorienteret – også på dine vegne, så du kommer i mål hos mig. Jeg har også humor, så forvent at få et godt grin indimellem.

KUNDERNE SIGER …

 

Interesting & invaluable
I would like to thank Kristine for the coaching that she gave me. I found the advice and work we did particularly on time management/ work life balance to be the most interesting and invaluable. 

Kristine had a real ability to make me dig a little deeper to truly understand what was important to me in respect of both my personal and professional goals, and although this is still a work in progress, I have found that it has made a fundamental difference to the way I have approached this aspect of my life ever since.

Nigel Watkins
Sales Director, UK & ROI ROCKFON