KLIPPEKORT TIL PERSONLIG EFFEKTIVITET

  • Har du svært ved at nå alt det, du gerne vil i løbet af en dag?
  • Drømmer du om at leve et liv, hvor du er to skridt foran – i stedet for ti skridt bagud?
  • Er du klar til at skabe et liv, hvor der er tid og plads til det, der er virkelig vigtigt for dig?

Så vil du få stort udbytte af et personlig coachingforløb, hvor der er 100 % fokus på dig og din personlige effektivitet. Du får en professionel mastercoach, som specifik er trænet og uddannet af Dorthe Rindbo til at arbejde med personlig effektivitet.

Du er i fokus

Vi tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og præferencer og sammensætter et personligt system med effektive værktøjer, der er tilpasset din personlighed, din hverdag og dit liv.

Personlig effektivitet er netop personlig. I vores forløb får du alt det, vi ved, vil fungere perfekt for netop dig. Vi tror ikke på, at der findes ét system, der virker for alle. Tværtimod: One size fits none. Derfor får du dit helt eget system og dine egne værktøjer. Skræddersyet kun til dig.

Du vælger altid selv, hvad du vil bruge en session til. Du vil måske følge op på en workshop, arbejde målrettet med en specifik udfordring eller holdes op på et mål. Der er frit valg.

Tre effektive klippekort

Du kan vælge mellem et klippekort med henholdsvis 3, 5 eller 10 sessioner. En session varer 60 minutter og foregår via Skype eller over telefonen. Det er både effektivt og tidsbesparende, og geografi bliver ingen hindring.

Mellem hver session vil du typisk få en øvelse eller et værktøj, som du skal arbejde med frem til næste session. Alle coachingforløb starter med, at du i et spørgeskema fortæller om dig selv og om, hvad du helt konkret ønsker at få ud af et forløb.

Din investering

  • 3 sessioner á 60 minutter 6.000 kr. (ex. moms)
  • 5 sessioner á 60 minutter 9.500 kr. (ex. moms)
  • 10 sessioner á 60 minutter 18.000 kr. (ex. moms)

Klippekort skal bruges inden for 12 måneder.

Tag det første skridt i dag

Din personlige mastercoach i personlig effektivitet er Barbara K. Andersen. Når du har købt dit klippekort, vil du hurtigst blive kontaktet af Barbara for at booke den første session. Vi er klar. Er du?

In English? No problem. We coach in English as well as in Danish.

KØB KLIPPEKORT MED 3 SESSIONER

KØB KLIPPEKORT MED 5 SESSIONER

KØB KLIPPEKORT MED 10 SESSIONER