KLIPPEKORT TIL PERSONLIG EFFEKTIVITET

  • Har du svært ved at nå alt det, du gerne vil i løbet af en dag?
  • Drømmer du om at leve et liv, hvor du er to skridt foran – i stedet for ti skridt bagud?
  • Er du klar til at skabe et liv, hvor der er tid og plads til det, der er virkelig vigtigt for dig?

Så vil du få stort udbytte af et personlig coachingforløb, hvor der er 100 % fokus på dig og din personlige effektivitet.

Du er i fokus

Vi tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og præferencer og sammensætter et personligt system med effektive værktøjer, der er tilpasset din personlighed, din hverdag og dit liv.

Personlig effektivitet er netop personlig. I vores forløb får du alt det, vi ved, vil fungere perfekt for netop dig. Vi tror ikke på, at der findes ét system, der virker for alle. Tværtimod: One size fits none. Derfor får du dit helt eget system og dine egne værktøjer. Skræddersyet kun til dig.

Du vælger altid selv, hvad du vil bruge en session til. Du vil måske følge op på en workshop, arbejde målrettet med en specifik udfordring eller holdes op på et mål. Der er frit valg.

Tre effektive klippekort

Du kan vælge mellem et klippekort med henholdsvis 3, 5 eller 10 sessioner. En session varer 45 minutter og foregår typisk via Teams. Det er både effektivt og tidsbesparende, og geografi bliver ingen hindring.

Mellem hver session vil du typisk få en øvelse eller et værktøj, som du skal arbejde med frem til næste session. Alle coachingforløb starter med, at du i et spørgeskema fortæller om dig selv og om, hvad du helt konkret ønsker at få ud af et forløb.

Din investering

  • 3 sessioner á 45 minutter 7.350 kr. (ex. moms)
  • 5 sessioner á 45 minutter 12.250 kr. (ex. moms)
  • 10 sessioner á 45 minutter 24.500 kr. (ex. moms)

Klippekort skal bruges inden for 12 måneder.

Tag det første skridt i dag

Din personlige mastercoach i personlig effektivitet er Dorthe Rindbo. Når du har købt dit klippekort, vil du hurtigst blive kontaktet af Dorthe for at booke den første session. Jeg er klar. Er du?

In English? No problem. We coach in English as well as in Danish.

Køb sessionerne her på siden eller send mig en mail på dorthe@dortherindbo.dk, hvis du ønsker en elektronisk faktura.

Har du spørgsmål til forløbet, er du altid velkommen til at ringe på 26 33 87 99. Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked – og jeg vender hurtigt tilbage til dig.

KØB KLIPPEKORT MED 3 SESSIONER

KØB KLIPPEKORT MED 5 SESSIONER

KØB KLIPPEKORT MED 10 SESSIONER