VORES MANIFEST

Her kan du læse, hvad der er vores holdning til personlig effektivitet. Vores grundlov, om du vil.

Vi tror på, at:

  • Personlig effektivitet netop er personlig. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkeltes personlighed, behov og præferencer.
  • Den enkelte selv har ansvaret for sit liv og sine valg – og at vi altid har et valg. Alle sammen. Vi vil gøre alt for at guide, hjælpe og støtte dig, men om du følger vores råd, bestemmer kun du.
  • Forebyggelse er bedre end helbredelse. Vi møder mange, som er eller har været syge med stress. Vi ville ønske, at vores veje havde krydsedes tidligere. Der er nemlig meget, man som virksomhed, leder og ansat kan gøre for ikke at havne i havet af stressramte. Vi synes, at livet er alt for kort til stress, og vi forebygger stress gennem personlig effektivitet.
  • Personlig effektivitet ikke er medfødt. Vores kunder er topdygtige rent fagligt. Vi hjælper dem med at blive topdygtige til også at planlægge, prioritere og styre deres arbejde optimalt. Der er nogle effektive regler og principper som kan læres, når det gælder at arbejde effektivt. Alle kan lære det. Også dig.
  • Mindre er mere. Mange vil for meget på én gang, og det skaber problemer med overfyldte indbakker, lange to do-lister, manglende resultater, frustration og stress. Hvis du jager to kaniner på samme tid, fanger du ingen.
  • Personlig effektivitet i høj grad handler om psykologi, det vil sige tanker og overbevisninger. Hos os får du altid lavpraktiske og konkrete værktøjer, men du får også indblik i psykologien bag personlig effektivitet. Personlig effektivitet handler i høj grad også om mind-set.

Vi tror ikke på, at:

  • Der findes ét system eller ét sæt værktøjer, som fungerer for alle. One size fits none. På vores workshops tilbyder vi derfor altid en buffet af forskellige værktøjer. Herefter er det op til dig at vælge det, der vil fungere for dig. I vores 1:1-forløb skræddersyr vi det hele til dig.
  • Der findes et quick fix. Når du arbejder med din personlige effektivitet, arbejder du med at ændre vaner, og de bliver ikke ændret på en dag. Vi tror på en målrettet og fokuseret indsats over en længere periode. Dét skaber konkrete resultater – resten af dit liv.

Vil du arbejde med din personlige effektivitet?

Vi tilbyder personlige 1:1-forløb, lærerige onlinekurser, intensive workshops og inspirerende foredrag. Vi har også vores egen uddannelse, hvor du kan blive certificeret mastercoach i personlig effektivitet.