Kunderne siger

Alle vores foredrag, workshops og 1:1-forløb bliver evalueret, og blandt vores mange gode kunder er der bred enighed om både niveauet og effekten af vores formidling og værktøjer. Læs selv her.

En rigtig god oplevelse

ENDELIG en konsulent, hvor deltagerne fik nogle praktiske værktøjer med hjem, som kan bruges med det samme i dagligdagen, og som er let tilgængelige! Det var en rigtig god oplevelse at have Dorthe Rindbo på besøg i Post Danmark, og nu glæder jeg mig over at kunne repetere de gode budskaber i Dorthes bog.

Et helt super foredrag

Det var et helt super foredrag Dorthe Rindbo holdt for os i forbindelse med vores generalforsamling. Dorthe kom med enkle og relevante værktøjer til os. Flere af mine kolleger kom efterfølgende og roste foredraget til mig. Jeg vil til hver en tid benytte Dorthe som foredragsholder igen!

Inspirerende og professionel

Dorthe Rindbo er en inspirerende, levende og professionel underviser. Vi har haft fornøjelse af Dorthe Rindbo i forbindelse med en af vores faglige konferencer, hvor Dorthe afholdt en intensiv workshop. På workshoppen fik vi spændende øvelser og konkrete værktøjer, som vi kunne gå direkte hjem og bruge med det samme. Personligt er jeg meget begejstret for Dorthes værktøjer, fordi de er lette at bruge. (…) På workshoppen var det særlig godt, at vi fik mulighed for at prøve tingene af med det samme samt drøfte udfordringer og nye indsigter med de øvrige deltagere. Det var en meget givtig og aktiv eftermiddag, hvor alle blev involveret. Dorthe er utrolig god til at få alle med. Og så var det et fantastisk godt materiale, som vi blev præsenteret for. Kort sagt: super!

Topkarakterer fra journalisterne

Som seminararrangør for Dansk Journalistforbunds freelancegruppe vidste jeg, at vi kunne få glæde af Dorthe Rindbo. Dorthe fik topkarakterer efter hendes oplæg om at få styr på tid og arbejde. Den konkrete indgangsvinkel og hendes åbne tilgang til den enkeltes behov og problemer, var lige noget for gruppen af selvstændige journalister med arbejdskløe. Jeg havde selv fået stort udbytte af Dorthe Rindbos kursus på et tidligere tidspunkt, og jeg bruger mange af hendes “fiduser” i mit daglige arbejde.

Konkrete værktøjer og et fælles sprog

Efter at have oplevet Dorthe Rindbo som oplægsholder på et seminar hos Teknologisk Institut, blev min kollega og jeg enige om, at vi måtte have Dorthe ud i vores afdeling for at holde en workshop. (…) Det var rart, at vi var hele afdelingen sammen om workshoppen, så ved alle, hvad vi snakker om, når vi refererer til værktøjerne. Vi har fået et fælles sprog, som gør det nemmere for os at samarbejde og kommunikere i hverdagen. Helt personligt har jeg fået et meget bedre overblik over mine opgaver og er blevet bedre til både at prioritere og fokusere. Dorthe Rindbo er en inspirerende underviser med en konkret tilgang til tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe Rindbo og hendes workshops til alle, som har behov for en bedre udnyttelse af deres tid eller et bedre overblik over deres opgaver.

Den bedste evaluering

Som alle andre har vi en travl og presset hverdag, hvor det gælder om at få maksimal effekt ud af hver eneste time. Derfor hyrede vi Dorthe Rindbo til en række workshops for alle medarbejdere. Dorthe er en inspirerende workshopleder, som virkelig brænder for sit emne og brænder igennem. Workshoppen og de tilhørende materialer er bygget professionelt og logisk op. Der er mange rigtig gode og brugbare værktøjer. Alle vores medarbejdere gav efterfølgende Dorthe den bedste evaluering.

Klokkeklar topscorer

På vores lederseminar med 65 deltagere valgte vi at sætte fokus på ledernes rolle og deres til tider meget pressede hverdag. Vi bookede Dorthe Rindbo til et indlæg, hvor hun præsenterede sine jordnære, konkrete værktøjer, som kan strukturere og effektivisere de mange bolde, vi som ledere skal holde i luften. Indlægget var en klar topscorer, da vi efterfølgende evaluerede seminaret. Deltagerne kvitterede både for den engagerede og professionelle tilgang og for de konkrete værktøjer, som jeg efterfølgende selv har taget i brug.

Workshop var kæmpe succes

Dorthe Rindbos entusiasme og erfaring fik workshoppen til at være en kæmpe succes. Vi tog alle – uanset vores egne erfaringer eller overbevisninger – nogle værktøjer eller ideer med hjem til vores daglige rutiner. Dagen blev blandt andet god, fordi Dorthe tog udgangspunkt i vores situation og kunne pege på vores måder at arbejde uhensigtsmæssigt og lod os diskutere disse emner. Der skal tro, viden og vilje til for at ændre vaner og disse tre emner blev udfordret og sat i spil i dejligt konstruktiv atmosfære.

Ekspertviden til gavn for ledere og medarbejdere

Nordea Asset Management i både Danmark, Sverige, Norge og Finland har ved flere lejligheder haft stor glæde og gavn af Dorthe Rindbos ekspertviden inden for personlig planlægning og effektivitet. Dorthe har afholdt en række 1-dags-workshops, og de gennemførte workshops samt indholdet af Dorthes værktøjskasse har været til stor gavn for såvel medarbejdere som ledere.

Kan varmt anbefales

Vi har brugt Dorthe Rindbo i forbindelse med et kundearrangement, hvor vi gerne ville gøre lidt ekstra for en god kunde. Dorthe Rindbo er som foredragsholder utrolig inspirerende, tillidsvækkende og en god kommunikator – absolut en positiv oplevelse, jeg varmt kan anbefale. Efter det inspirerende og ærlige foredrag har jeg også selv omlagt nogle af mine daglige arbejdsvaner, hvilket har givet mig væsentlig mere overskud og overblik i mit daglige arbejde.

Fortræffeligt!

Først vil jeg gerne sige dig tak for sidst for et meget inspirerende foredrag i forbindelse med vores kundearrangement. Jeg har nu talt med rigtig mange af de gæster, vi havde inviteret, og alle – uden undtagelse – har været meget glade for dit oplæg med masser af inspiration. De siger blandt andet, at “det var noget af det bedste, de havde oplevet længe”, at “det var fortræffeligt”, “super god inspiration” og at “de gik opløftet hjem efter foredraget”. (…)

En buffet af værktøjer


Effektivitetsværktøjerne er simple og lette at gå til. Undervisningsmaterialet det samme. Det er en buffet af værktøjer, hvor man kan vælge lige præcis de værktøjer, man ønsker. To do-listen og prioriteringsmodellen er to værktøjer, som jeg personligt har taget til mig. Nu er det op til mig, til mit hold, at ændre adfærd, og blive personligt mere effektiv. Selv verdens bedste værktøjer bliver dårlige, hvis man blot fortsætter med at gøre, som man altid har gjort.

Fremragende foredrag

Vi har flere gange brugt Dorthe Rindbo som foredragsholder i forbindelse med arrangementer for metroXpress. Hver gang med stor tilslutning og succes. Dorthe Rindbo leverer et fremragende oplæg, hvor deltagerne går hjem med konkrete værktøjer og noget at tænke over. Dorthe Rindbo har en helt særlig evne til at motivere publikum, så de får lyst til at prøve de forskellige ting af. Topmotiverende og inspirerende. Kan varmt anbefales!

En fantastisk indsats


Vi henvendte os til Dorthe Rindbo i håb om at få noget hjælp til prioritering og planlægning i en travl hverdag. Et emne, hvor vi alle sådan set godt ved hvad vi skal gøre, men stadig ikke får gjort noget. Hertil leverede Dorthe Rindbo en fantastisk indsats i og med at vi fik nogle helt konkrete værktøjer med hjem, som er direkte til at tage i brug. Samtidig er Dorthe Rindbo en god formidler, der i høj grad bruger sig selv og sine erfaringer til at lære os andre vigtigheden af prioritering. Vi kan til enhver tid anbefale Dorthe og bruger hende gerne igen.