WORKSHOPS

Book en plads på en af vores åbne workshops, eller få skræddersyet en workshop kun til jer. Uanset hvad I vælger, garanterer vi, at I får konkrete, effektive værktøjer med hjem. Vores workshops er intensive, lavpraktiske og lærerige.

Se vores forskellige workshops

FOREDRAG

Har I brug for hurtig og konkret inspiration til, hvordan I skaber en effektiv arbejdsdag? Book os til et foredrag. Vi tager udgangspunkt i jeres hverdag, branche og behov, og alt målrettes specielt til jer. Alle går hjem med konkrete værktøjer, der kan bruges med det samme.

Læs mere om vores foredrag

Onlinekurser

Kan du ikke vente til næste åbne workshop? Eller vil du bare slippe for transport til et kursus? Så køb og download et af vores populære onlinekurser. Du kan tage kurserne når som helst, hvor som helst. Alle de gange, du vil, og i det tempo, der passer dig bedst.

Se alle vores online kurser

1:1-FORLØB

Et 1:1-forløb er for dig, der ønsker 100 % fokus på dig og din personlige effektivitet. Vi sammensætter et personligt system med effektive værktøjer, som er tilpasset dig, din hverdag og dit liv. I et personligt forløb får du alt det, vi ved, vil fungere perfekt for netop dig. For at spare tid foregår et forløb typisk over telefon eller via Skype.

Læs mere om vores 1:1-forløb

Bog

Dorthe Rindbos bog Travle kvinders guide til mere tid viser vej til større overblik, mere overskud og øget energi. Gennem fire konkrete trin lærer du at styre din tid og dit liv. For det, du bruger din tid på, er det, du bruger dit liv på.

Se og køb bogen