Foredrag

Har din virksomhed, din afdeling eller dine medarbejdere brug for konkrete værktøjer,
der gør arbejdsdagen mere effektiv og mindre stressende?

Så book os til et foredrag med fokus på jeres personlige effektivitet.

Vi tager udgangspunkt i jeres hverdag, branche og behov. Alt målrettes specielt til jer. Vi arbejder altid med mange øvelser og praktiske eksempler. Alle bliver aktivt involveret og går hjem med konkrete værktøjer, der kan bruges med det samme!

Typer af foredrag

Alle vores foredrag er forskellige, men kan for eksempel indeholde

  • Sådan laver du en effektiv to do-liste
  • Spot og stop overspringshandlinger
  • Få styr på indbakke og mailvaner
  • Sådan håndterer du effektivt afbrydelser
  • Sådan bevarer du overblikket, når det går stærkt

SÅDAN FOREGÅR DET

Når I booker et foredrag, begynder vi med et telefonmøde, hvor I fortæller, hvem I er, og hvad I gerne vil have ud af foredraget.

På baggrund af telefonmødet skræddersyer vi et foredrag til netop jer. Vi sender også en ordrebekræftelse med alle de praktiske detaljer (tid, sted og pris).

På selve dagen kommer vi i god tid, så alt er klappet og klart, til når deltagerne kommer. Vi bliver ofte hængende efter foredraget, hvis deltagerne har spørgsmål, de vil stille på tomandshånd.

Dagen efter foredraget modtager I en mail med materiale til deltagerne. Ud over præsentationen kan det være artikler eller inspirerende videoklip. Det er naturligvis inkluderet i prisen.

BOOK ET FOREDRAG

Hør om priser eller book et foredrag allerede i dag. Ring på telefon 26 33 87 99, eller send en mail til dorthe@dortherindbo.dk.
Do you prefer us to do the talk in English? No problem. We do all talks in English as well as Danish.