KUNDERNE SIGER

Vi har gennem årene hjulpet tusindvis af mennesker med at få mere tid, overblik og overskud – på jobbet og privat. Vi har kunder inden for alle brancher og størrelser. Fælles for dem alle er, at de vil have det bedste af det bedste inden for personlig effektivitet.

Hør, hvad vores kunder siger

VORES HISTORIE

Her kan du både læse om virksomhedens historie i kort form og om Dorthe Rindbos egen vej i en lidt længere version. Til sammen fortæller de to, hvorfor Rindbo & Co. er Danmarks bedste til at hjælpe andre med effektivitet.

Læs historien bag

VORES MANIFEST

Vi har stærke meninger om, og mange års erfaring med, hvad der virker, når det gælder personlig effektivitet. I vores manifest kan du læse, hvad vi tror på, og hvad vi ikke tror på.

Læs vores manifest

TEAMET BAG

Mød Dorthe og Barbara, som udgør teamet bag Rindbo & Co. Hør dem fortælle om hver deres baggrund og hvorfor de synes, at personlig effektivitet er vigtig.

Mød teamet bag

PRESSEOMTALE

Der er skrevet mange artikler om os gennem årene. I arkivet er der artikler helt fra 2009 frem til i dag. Her er masser af gode tips og tricks at hente om personlig planlægning og effektivitet.

Se presseklip