Er du klar til at forandre liv – inklusive dit eget?
Kom med på MPE-uddannelsen i 2019

  • Er du klar til at arbejde i dybden med din egen personlige udvikling (dit liv) og din egen personlige effektivitet (din tid)?
  • Brænder du for at vise andre, hvordan de kan skabe et balanceret, passioneret og stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv?
  • Drømmer du om at starte egen virksomhed eller styrke din karriere, mens du bidrager til at gøre andres liv mere lykkeligt?

Kom med

Hvis ja, så tilmeld dig MPE-uddannelsen og bliv certificeret mastercoach i personlig effektivitet. På uddannelsen arbejder du intensivt med dig selv og dit eget liv. Samtidig bliver du certificeret specialist, rådgiver og mastercoach i personlig effektivitet, så du kan gøre det samme for andre.

Næste hold starter august 2019.
Er du klar til at forandre liv – inklusive dit eget?

 

Læs mere på mpe-uddannelse.dk

Mads Nørskov fra hold 1 siger:

Jeg har fået et bedre liv. En ny udgave af Mads og et mod til at gå efter mine drømme. Jeg har fået en tro på, at alt er muligt. En større tro på mig selv og en bedre forståelse for andre mennesker. Dorthes beskrivelse af uddannelsen, og hvad den ville give en, har i den grad levet op til, hvad jeg har fået ud af det.

Læs flere udtalelser

Maja Lis Winther fra hold 3 siger:

Jeg er blevet mere mig! Jeg tør være den, jeg er, og gøre det jeg vil. Jeg har fået ro på, fordi jeg ved, at jeg nok skal nå det, der er vigtigst i livet. Jeg har fået nærvær, tilstedeværelse og ikke mindst GLÆDE i min hverdag. Jeg føler, at jeg har alle muligheder foran mig nu, og at jeg kan! Livet bliver bedre og bedre for hver dag.

Læs flere udtalelser

Mette Dahl fra hold 4 siger:

Jeg giver uddannelsen 5 ud af 5 stjerner. Indholdet er kanon godt, og uddannelsen har givet mig så enormt meget. Inden uddannelsen følte jeg, at jeg på en eller anden måde manglede mig selv. Jeg var virkelig ude at køre. Men nu er jeg bare glad, optimistisk og stolt. Jeg kan på det varmeste anbefale både Dorthe og uddannelsen.

Læs flere udtalelser