Handelsbetingelser


Digital produkter
Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISADankort, Dankort, Mastercard og American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager efter dit køb, automatisk en kvittering på den e-mailadresse du har indtastet. Der er ingen returret på digitale produkter.

Alle priser, på alle produkter, er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, medmindre andet er oplyst.

Workshops, uddannelse, konference, kurser, coaching og foredrag
Framelding: Ved mindre end 4 uger til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Du skal blot give besked på dorthe@dortherindbo.dk.

Aflysning: Ved for få tilmeldinger, sygdom eller andre uforudsete hændelser forbeholder Rindbo & Co. sig retten til at udskyde eller aflyse arrangementet. Eventuelle udgifter til transport, hotel mv. refunderes ikke af Rindbo & Co.

Abonnementer
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen.

Du kan når som helst opsige dit abonnement, ved at skrive til dorthe@dortherindbo.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at bruge det link, du finder i mailen, du modtager hver gang du trækkes en overførsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Alle rettigheder til workshops, kurser, foredrag, uddannelse, teleklasse og andre digitale produkter tilhører Dorthe Rindbo. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Vi tager imod følgende kort:

  • Dankort
  • VISADankort
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express