barbara-250x250-1

BARBARA K. ANDERSEN, F. 1966

Senior mastercoach i personlig effektivitet
Coacher på dansk og engelsk

BOOK ET 1:1-FORLØB MED BARBARA

Hvad er din baggrund?

Jeg har en mangeårig baggrund i HR i den danske privatsektor og FN. Jeg har lavet rekruttering, træning og udvikling, kulturprogrammer, mentorprogrammer, mv. Efter at have været syg med stress blev jeg meget optaget af, hvordan vi kan skabe overskud i vores liv. Jeg har en MSc i Human Resource Management and Development, er NLP Master Practitioner og er uddannet Mastercoach i personlig effektivitet hos Dorthe Rindbo. Jeg er desuden certificeret systemisk coach.

Hvorfor synes du, at personlig effektivitet er vigtigt?

For mig er personlig effektivitet utrolig vigtigt, fordi jeg selv har følt på egen krop, hvordan det er at gå ned med stress, fordi der var ubalance mellem de krav, både jeg selv og andre stillede til mig – og de ressourcer, jeg havde.

Jeg har senere indset, at den ubalance opstod, fordi jeg ikke selv havde overblik over mine ressourcer og mine prioriteter. Dvs. jeg havde ikke gjort mig klart, hvad det var, der var vigtigst for mig at bruge min tid på. Det var et gennembrud for mig at forstå de to kerneelementer af personlig effektivitet: at vide hvad jeg brugte min tid på – og hvad jeg ville bruge min tid på.

Hvordan vil du beskrive dig selv som coach?

Mine klienter beskriver mig som empatisk, tillidsvækkende, grundig og struktureret – og god til at give praktiske eksempler og gøre processen letforståelig. Selv vil jeg måske tilføje, at jeg er ambitiøs og brænder for at hjælpe mine kunder med at løfte deres arbejds– og hverdagsliv ud af “hamsterhjulet” og hen et sted, hvor de får overskuddet og overblikket tilbage.

Barbara coacher på dansk og engelsk.

KUNDERNE SIGER …


Better employee, spouse, dad and friend

The process with Barbara has been great and has allowed me to see things from an outside perspective. I’ve grown both professionally and personally and I feel I’m a better employee, spouse, dad and friend for it. I’ve also become more effective with my time and better at holding other people accountable for their commitments. Moreover, I feel I’ve become more collaborative and even more committed to my professional goals and values.

If you are looking for an experienced coach who can help you achieve more professionally and personally, I think a conversation with Barbara would be well worth your time.

Andy Edwards, National Account Manager


Når betydeligt mere

Udbyttet har været fantastisk. Jeg når betydeligt mere end før, fordi jeg har overblik og mine prioriteringer er skarpere. Der er stor forskel på at sidde og prøve at arbejde med tingene selv – og så få hjælp af en coach. Og det har været meget nemmere at vove noget (som f.eks. at indføre ”tom indbakke”), når jeg blev udfordret – og støttet – af Barbara.

Anne Gitte Loft, overlæge


Genial

Barbara er genial! Meget lyttende, rolig, forklarende, har mega god humor og griber én der hvor man er.

Før coachingforløbet var jeg i en meget stresset og rodet periode, hvor jeg havde en masse efterslæb og hjertet bankede lidt for hurtigt. Nu har jeg fået meget bedre overblik og prioritering af min tid, og jeg har fået en masse redskaber til at få en mere rolig hverdag. Jeg har fået sat mine arbejdsopgaver meget mere i system, og der er f.eks. kommet styr på min indbakke i Outlook – den bliver ryddet op hver dag.

Det bedste ved coachingforløbet er, at jeg nu kan overskue de mange forskelligartede opgaver, jeg har på en dag, og det har fået mig til at blive glad for mit arbejde igen.

Stine Skovgaard, Faxe Kommune


Topkarakter!

Lokalet var fyldt med begejstring og engagement, da Barbara bad deltagerne om at gå ud i grupper for at arbejde med Verdens bedste prioriteringsmodel. Evalueringsskemaerne gav Barbara topkarakter. Jeg kan varmt anbefale workshoppen.

Anne-Mette Lange, Distriktchef, Wellspect HealthCare


Magisk 

Barbara er coach i personlig effektivitet. Men det er kun en del af sandheden. I samarbejdet ville hun kunne blive din livscoach med at finde ind til dit sande potentiale og drømme, hvis du selv er parat og indstillet på at arbejde for at nå dertil. Forløbet er en af de dyre økonomiske investeringer, men resultatet for min forandring taler for sig selv, og det kan der faktisk ikke sættes prismærke på.

Jeg har arbejdet meget med personlig udvikling de sidste 20 år. Jeg har ikke tidligere oplevet et så struktureret, seriøst, sagligt – og effektivt forløb som det Barbara har ført mig igennem. Det opleves faktisk lidt som magisk. Barbara lytter og vejleder med empati og byder også ind med egne personlige erfaringer. Det har bidraget til følelsen af fortrolighed og en særlig stemning under sessionerne, som jeg vil huske tilbage på med stor glæde.

Kvinde, iværksætter og mor til tre


I 100% gode hænder

Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet. Barbara har været perfekt til at lytte, give feedback, stille opgaver, holde mig til ilden og hele tiden udfordre mig. Barbara er kærlig og ærlig, og der er en utrolig god balance i hendes forskellige roller som coach. Jeg har følt mig i 100 % gode hænder hele vejen igennem forløbet og har fået utrolig meget ud af det. Min arbejdsdag og planlægning har fået fokus og er blevet helt anderledes effektiv.

Chresteria Neutzsky-Wulff, klassisk filolog og underviser


En pragtfuld ro

Barbara har en pragtfuld ro omkring sig. Hun hjalp mig med at skabe overblik og handlekraft, så jeg kunne være sikker på, at jeg brugte kræfterne rigtigt. Barbara var altid velforberedt til sessionerne, og hvis det hele er lidt ustruktureret, er hun god til at hjælpe med retningen. Det har været virkelig vigtigt for mig. Alle coachingsessionerne med Barbara var meget udbytterige.

Catrine Engelgreen, Senior Account Manager
AS3 Transition


5 ud af 5

Jeg giver topkarakter (5 ud af 5) til forløbet, som jeg klart vil anbefale, hvis man har behov for selvafklaring og strukturværktøjer til at leve op til egne værdier/mål. Da vi startede, havde jeg behov for at blive skarpere på at sætte de rigtige ting på agendaen. Dvs. prioritere de vigtigste ting, skære bort og få de private værdier på radaren og få work/life balance. I dag er jeg skarpere på prioriteringerne med bedre overblik og en oplevelse af mere ”frihed”. Jeg uddelegerer også mere, hvilket har givet mere tilfredse medarbejdere.

Barbara har stor (personlig) erfaring med indholdet af det forløb jeg har været igennem. Hun er velforberedt med god evne til at sætte sig ind i min situation og kradse i de områder, hvor hun ”lugter” behov for udvikling.

Mand, salgsdirektør, gift med 1 barn


Et skræddersyet forløb

Før forløbet var jeg meget stresset, både privat og jobmæssigt. Forløbet med Barbara har hjulpet mig til at ændre arbejdsmetode og tilgang til mit arbejde. Det har også haft en tilsvarende effekt på privatlivet med mere glæde og mindre stress.

Det bedste har været, at Barbara har fået mig til at tænke tanker, jeg ikke ville have regnet med, og givet mig redskaber til at håndtere min stress. Barbara har også været god til at give plads til det, der pressede sig på for mig, og samtidig sørge for, at vi fulgte strukturen i forløbet. Jeg har følt, at hun har skræddersyet forløbet til mig, og kunne ikke ønske mig noget andet.

Kvinde, sælger, gift med to børn


Livsvigtigt og givende

Jeg har fået stort udbytte af coachingforløbet og vil klart anbefale det til andre. Barbara er en kompetent, myndig og indlevende coach – altid velforberedt og engageret. Det bedste ved selve coachingforløbet har været den klare struktur og progression, og for mig har værktøjerne været livsvigtige og givende!

Mand, leder, far til to


En kæmpe optursoplevelse
Jeg vil helt klart anbefale coachingforløbet til andre. Barbara er engageret, indsigtsfuld og kobler dybere snakke om dig og dine behov som menneske til dit virke på en arbejdsplads. Nogle af de konkrete ting jeg har fået med er f.eks. en langt større forståelse for mine værdier, og hvad der motiverer mig i arbejdslivet, men også en langt bedre fornemmelse af, hvordan jeg bruger min tid. Og ikke kun i overordnede træk, men sådan helt ned fra time til time.

Det bedste ved coachingforløbet har været, at jeg har lært meget om, hvad der egentlig betyder noget for mig i livet – og derfor også i mit arbejdsliv. Det at lave et livsmanifest var en kæmpe optursoplevelse – det gav virkelig en følelse af meningsfuldhed at sætte ord på mit eget omdrejningspunkt, som rækker langt udover arbejdet, men også, og måske netop derfor, ind i arbejdslivet på en god måde.

Mand, 35 år, specialkonsulent


En fantastisk katalysator

Jeg giver 5 ud af 5 til coachingforløbet, som jeg helt klart vil anbefale til andre. Jeg har fået glæden tilbage i mit liv og har fået langt mere ”ro” i arbejdsdagen.

Barbara har været meget skarp på at nå mig, der hvor jeg var. Hun er et dejligt menneske at samarbejde med – og har været en fantastisk katalysator i forløbet.

Noget at det, jeg har fået ud af coachingforløbet, er, at jeg nu er helt sikker på, at jeg passer perfekt til det job, jeg har. Arbejdet er blevet sjovere. Samtidig er jeg klart blevet meget bedre, til at lægge arbejdsdagen fra mig for at kunne tage den frem igen næste dag, og jeg nyder langt mere at holde fri. Og så er jeg er blevet langt mere bevidst om, hvor meget den gode planlægning og prioriteringen betyder, for at jeg kan slappe af.

Kvinde, distriktschef, gift, voksen søn


Super!

Workshoppen var super! Alle deltagere var meget tilfredse, og alle følte, at de fik noget med hjem. Værktøjerne er helt enkle og lavpraktiske og nemme at gå til. Og så har workshoppen virkelig givet et godt udgangspunkt for at få snakket om nogle ting i teamet. Især gruppearbejdet om prioritering satte gang i vigtige snakke.

Anders Lisby Madsen, Kontraktstyringschef, SKI