GITTE KOLDTOFT, F. 1973

Online-foredragsholder
Holder webinarer på både dansk og engelsk

BOOK ET WEBINAR MED GITTE

Hvad er din baggrund?

I mere end 20 år har jeg formidlet om positiv energi, overskud og effektivitet via tv, radio, podcasts, artikler, bøger, kurser, coaching og foredrag. Foredrag er uden tvivl min favoritmåde at formidle på. Jeg er vild med at servere brugbare budskaber på en let, opløftende og humoristisk måde – og give medarbejderne noget med hjem, som de kan tage i brug med det samme.

Gennem årene har jeg holdt et utal af foredrag for store og små virksomheder, organisationer, kommuner og foreninger. Siden 2020 har jeg med stor succes også holdt underholdende og interaktive webinarer for ledere og medarbejdere, som har brug for et energiløft og/eller viden om, hvordan man skaber motiverende og effektive arbejdsdage hjemmefra.

Hvorfor synes du, at OVERSKUD og personlig effektivitet er vigtige EMNER?

Det kan siges ganske kort: “Medarbejdere der har overskud, præsterer bedre, og det kan læses direkte på resultaterne”. Du skal både kunne styre din tid og energi, for ellers ender du med at hælde fra en tom kande. Du har måske tid til fem møder i dag, men har du overskud nok til de to sidste fra kl. 14.00-16.00? Du kan have nok så stor en faglig viden, men hvis ikke du har nok fysisk, mental og følelsesmæssig overskud, så brænder du simpelthen ud, i stedet for at brænde igennem. Uden overskud kommer du ikke langt, uanset hvor dygtig du er rent fagligt. 

Hvordan vil du beskrive dig selv som online-foredragsholder?

Opløftende, nærværende, høj energi, positiv og velfunderet i min faglige viden. Når jeg gør noget, så gør jeg det 100%, og hvert eneste år har jeg videreuddannet mig bl.a. med kurser i USA indenfor Positiv Psykologi, Personlig Udvikling og præsentationsteknik. 

Min hensigt er altid at formidle på en måde, hvor ledere og medarbejdere både mærker humoren og alvoren i emnet. Foredrag skal have patos til følelserne, logos til fornuften og etos til troværdigheden, som Aristoteles sagde.

Det kræver noget helt særligt at holde foredrag online – og nå helt ud på den anden side af skærmen. Præcis det er jeg trænet til gennem mit arbejde med tv – og jeg ved, hvordan jeg engagerer og involverer alle, der er med. Et webinar hos Rindbo & Co. er derfor ikke kedelig en-vejs-kommunikation. Det er levende, interaktivt og giver helt nye muligheder for involvering.

 

kunderne siger …


Ramte plet!

Gitte var et friskt indslag, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger. Det var et helt utrolig humørfyldt, inspirerende og lærerigt foredrag, hvor mange sad tilbage med a-ha oplevelser, og alle fik noget nyt at tænke over i forhold til at styre energien bedre. Gittes eksempler og indspark ramte plet.

Pia Petersen,
Københavns Social Pædagogiske seminarium


Få som Gitte 
Alle kan jo sige de rigtige ord og lave de rigtige øvelser. Men det er de få som Gitte der kan, via personlige eksempler og performance, gøre et indlæg både til en stor oplevelse og give et varigt minde, der efterlader medarbejderne med et ønske om at kunne kopiere instruktøren, når de kommer tilbage til egen arbejdsramme. Prikken over iét er så, at Gittes indlæg er “lige til at gå til”, da medarbejderne let kan gøre teorien til virkelighed.

Henrik Dybdahl, HR Direktør
Matas A/S


Latter fyldte lokalet
Latteren fyldte lokalet, og Gittes brug af egne historier og oplevelser gør det hele meget genkendeligt og håndgribeligt. Super godt foredrag der gav stof til eftertanke både i arbejdsøjemed og privat. Vi gik alle hjem med konkrete og lette værktøjer samt tips til motivation og god energistyring af hverdagen.

Aviaaja Høyer, Kommunikationskonsulent
Capio Hospitaler