Få en skræddersyet workshop

Med udgangspunkt i jeres hverdag sammensætter vi en workshop i personlig effektivitet.

I får konkrete teknikker og værktøjer, der er tilpasset specielt til jer.
Alt er lavpraktisk, simpelt og kan tages i brug med det samme.

MINI-WORKSHOP

En mini-workshop varer to-tre timer og er perfekt, hvis I ikke kan hive en hel dag ud af kalenderen, men stadig ønsker få, konkrete værktøjer. En mini-workshop er for eksempel oplagt i forbindelse med et afdelingsseminar eller lignende.

Vi kan også tilbyde en serie af mini-workshops, så deltagerne løbende får ny viden og nye værktøjer til deres personlige effektivitet.

1-DAGS-WORKSHOP

Vores mest populære workshop er 1-dags-workshoppen Effektiv arbejdsdag – Sådan! På blot én dag bliver deltagerne guidet gennem Dorthe Rindbos Effektivitetscirkel© med fire essentielle trin inden for personlig effektivitet:

  1. Undersøg din tid
  2. Skærp dit fokus
  3. Planlæg din tid
  4. Få tingene gjort!

Hvert trin skræddersys i forhold til jeres hverdag, branche og udfordringer. Når I booker en workshop, starter vi derfor altid med at lytte til, hvad I oplever i jeres hverdag, og hvad I helt konkret ønsker at få ud af en workshop med os.

INTERNT UDVIKLINGSFORLØB

Formålet med et internt udviklingsforløb i personlig effektivitet er at hjælpe jer med at skabe en arbejdsplads og en organisation med overskud. Både tidsmæssigt og økonomisk.

Målet er at give alle medarbejdere konkrete værktøjer til at planlægge, strukturere og prioritere deres arbejdsopgaver og arbejdsdag optimalt. Med et internt udviklingsforløb sætter I fokus på personlig effektivitet og hjælper den enkelte medarbejder med at skabe sunde og effektive arbejdsvaner.

Et udviklingsforløb består typisk af flere forskellige tiltag. Det kan for eksempel være en blanding af mini-workshops for henholdsvis ledere og medarbejdere, 1:1-forløb, onlinekurser samt små og store happenings, som gør forløbet både sjovt og nærværende for den enkelte medarbejder.

Alle vores udviklingsforløb starter og slutter med en måling, så I kan se effekten af den målrettede indsats. I får også altid en evalueringsrapport med et overblik over, hvordan I kan arbejde videre med jeres personlige effektivitet på egen hånd.

BOOK EN WORKSHOP KUN FOR JER

Gør som LEGO, Oticon, Novo Nordisk og mange andre. Book en mini-workshop, en workshop eller et udviklingsforløb internt hos jer.

Ring på telefon 26 33 87 99, eller send en mail til dorthe@dortherindbo.dk for at høre mere. Læs også, hvad vores kunder siger, her