Værsgo! Genialt værktøj til en effektiv arbejdsdag

 

Det er nemt.
Det er gratis.
Og det virker!

Jeg taler om Todoist.

En simpel app, der hjælper dig med at holde styr på dine opgaver, din arbejdsdag og … dig selv.

Over 5 millioner verden over bruger allerede Todoist.
Jeg er én af dem. Og jeg tænker, at det måske også kunne være noget for dig.

Men hvad er Todoist egentlig for noget?

Todoist er et simplet planlægningsværktøj, hvor du holder styr på dine opgaver, to do-lister og de titusinde bolde, du sikkert har i luften hele tiden. Kort sagt: Todoist hjælper dig med at planlægge og bevare overblikket.

Jeg bruger selv Todoist til alle mine opgaver.
Til min masterliste. Til min to do-liste.

Jeg har Todoist på min mobil og computer.
Og det hele spiller smukt sammen, og gør mig (og min arbejdsdag) effektiv.

På mit nye onlinekursus Effektiv arbejdsdag – Sådan! får du blandt andet et eksklusivt kig ind i, hvordan jeg har opbygget og bruger mine lister i Todoist. For det er på ingen måde lige meget, hvordan du bruger systemet. Det er faktisk altafgørende.

Men hvordan fungerer Todoist?

Todoist fungerer blandt andet på Mac, iPhone, iPad, web, Android og Windows PC. Og hvis du har din liste på flere forskellige platforme, bliver den automatisk synkroniseret.

Og det er smart!
Lad mig give dig et lavpraktisk eksempel.

Forestil dig et kort sekund, at du står nede i dit sædvanlige supermarked.
Det er mandag aften. Du er i færd med at købe ind. Og midt mellem knoldsellerien og kartoflerne, sker det.

Du kommer pludselig i tanke om, at du SKAL huske at sende en vigtig mail i morgen. Gisp! Tænk, at du ku’ glemme det.

Nu MÅ du ikke glemme det igen.

Det er her, at Todoist kommer ind i billedet.
Du hiver nu din mobil frem. Åbner Todoist. Skriver opgaven på din liste.

Det tager to sekunder. Og så er du videre.
Med ro i maven. For nu er der igen styr på det.
Du har nemlig alle dine opgaver ét overskueligt sted.

Du kan tage hjem igen.
Hygge med familien. Og sove trygt om natten.

Næste morgen på kontoret, tænder du computeren og åbner Todoist.
Og vupti. Opgaven fra supermarkedet står på dagens liste.

Din liste er automatisk synkroniseret, som det så fint hedder.
På den måde kan du altid opdatere og holde styr på dine lister.
Uanset hvor du er.

Og der er mange flere funktioner og muligheder.

Egentlig kunne jeg skrive ufatteligt længe (og begejstret!) om Todoist.
Men jeg tror egentlig bare, at du selv skal tjekke det ud

Og det bedste af det hele: Det koster dig ikke en krone.
Todoist er gratis. 100 procent free of charge.

Du kan tilkøbe premium-versionen til omkring kr. 215,- om året.
Men det er sandsynligvis tilstrækkeligt med den gratis version.

Og bare for god ordens skyld …

Jeg har ingen andel i Todoist. Det er ikke en del af Rindbo & Co.
Jeg er bare en glad og tilfreds bruger, som gerne vil dele værktøjet med dig.

Og …

Vær opmærksom på, at jeg bruger Todoist på en noget anden måde, end de viser. Med udgangspunkt i min 10-års erfaring med personlig effektivitet viser jeg dig – trin for trin – i mit spirtnye onlinekursus Effektiv arbejdsdag – Sådan!, hvordan du opbygger og bruger Todoist på den mest effektive og optimale måde.

Og til sidst (vigtigt!) …

Du behøver ikke at bruge Todoist for at kunne tage mit onlinekursus. Alle værktøjer i onlinekursuset fungerer med og uden Todoist. Todoist er blot ét ud af mange apps og formater, som jeg viser og gennemgår på kurset.

Onlinekurset er derimod opbygget som en buffet. Du vælger hele tiden det system og de værktøjer, der vil fungere bedst for netop dig! Simpelt og enkelt. For personlig effektivitet er i høj grad personlig, og derfor tager alt i kurset udgangspunkt i dig.